SMAAK DATE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Smaak Date. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 4:21 Lekker maar het komt altijd koud toe, en in de pasta kan je de stukjes kip en champignons op u handen tellen omdat er zo weinig zijn, spijtig dat Mac&cheese weg is was super voor de kinderen.
14 jul 2024 om 22:53 This is a new restaurant on Takeaway, so I was a bit suspicious. However, it turned out to be a pleasant surprise. Food quality, taste, freshness - all on a very high level. Fast delivery. I only hope they will maintain this level in the future too.
8 jul 2024 om 9:23 Heel verrassend en zeer lekker! Voor herhaling vatbaar. 1 klein puntje is dat het pas vanaf 19u kan geleverd worden. Wij eten altijd voor 18u , maar we maken graag een uitzondering voor deze zaak
8 jul 2024 om 2:07 Het eten was zeer lekker! We kregen op voorhand een smsje dat het wat langer ging duren met hun excuses hierbij. Ook kregen wij niet 1 maar 2 capri suns gratis voor de langere wachttijd! Buiten dit waren ze nog eens zeer vriendelijk! 10
24 jun 2024 om 1:10 Snel geleverd en lekker zoals altijd
18 jun 2024 om 1:15 Verslaafd aan de tender bagel
16 jun 2024 om 0:07 Altijd super lekker. Bovenop een top service. Zeer tevreden zoals altijd
11 jun 2024 om 22:54 Lichte en verse broodjes, top kwaliteit!
1 jun 2024 om 18:03 Super lekker gegeten zowel de bagels als de pancakes overheerlijk echte aanrader bekijk ook eens la frite van de zelfde zaak ook superlekkere snacks
29 mei 2024 om 21:23 Fantastische service!! De tender bagel is een echte aanrader!! En de pannenkoeken zijn ook super lekker. Altijd tevreden hier. Zeker een aanrader
29 mei 2024 om 20:10 Très bon, très frais, livreur extrêmement sympathique. On recommandera c'est sûr.
25 mei 2024 om 10:59 SUPER lekker, mega wijs concept!! Duurde wel wat langer dan verwacht. Maar was het meer dan waard!!